Tuesday, March 3, 2015

Stimuliše i jača nervni sistem, obnavlja oštećene nerve. Naročito efikasan u slučajevima multipla skleroze, mišićne distrofije, mijastenije i drugih oboljenja


Nervi 2 - Biljna formula za stimulaciju i jačanje nervnog sistema
Dejstvo: Stimuliše i jača nervni sistem, obnavlja oštećene nerve. Naročito efikasan u slučajevima multipla skleroze, mišićne distrofije, mijastenije i drugih oboljenja.

Sastojci: Kapica, kola, ovas, celer, kantarion, ruzmarin.
Količina: 50 ml
CENA: 690 din/7 Eu/ 14 KM
Za razliku od formule “Nervi 1”, ova formula predstavlja kombinaciju najboljih stimulativnih biljaka kojom se stimulišu i obnavljaju oštećeni nervi, pune se energijom i omogućava im se lakši protok impulsa i nervnu komunikaciju u celom organizmu.
Biljke koje čine ovu formulu su sledeće:
Kapica je jedna od odličnih nervno stimulativnih biljaka. Ona je ključna u stimulisanju i obnovi oštećenih nerava jer poboljšava komunikaciju među nervnim ćelijama.
Kola deluje na mnoga tkiva, a najviše na krv i kičmenu moždinu. Regeneriše nerve i hrani mozak.
Ovas je poznat po sposobnosti regene racije celog organizma. Stimuliše nerve, ishranjuje jetru, pomaže kod sniženja šećera u krvi. Veoma je bogat vitaminima B grupe koji deluju na nervne i moždane funkcije.
Celer je poznati antioksidans čija lekovita jedinjenja poboljšavaju krvnu sliku, pomažu u oporavku bubrega i nerava. Veoma je bogat kompleksom B vitamina koji jačaju nerve i moždane funkcije.
Kantarion je najpoznatiji antidepresiv među biljkama. Vekovima se koristi za opuštanje tela i lečenje nesanice i nervne napetosti. Sadrži mnoga aktivna jedinjenja među kojima i valerijansku kiselinu, holin i glikozide.
Ruzmarin sadrži eterična ulja, smolu i tanin koji poboljšavaju krvotok. Šireći krvne sudove brže dovodi hranljive materije do mozga i reguliše krvni pritisak.
Način upotrebe: 60 kapi 4 do 6 puta na dan, kod težih oboljenja 120 kapi 6 puta na dan.
Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.
Rok trajanja: Neograničeno.
http://prirodnamedicina-slobodanmaslic.blogspot.com/

Kontakt: testintolerancije@gmail.com
Tel. 064 16 85 850, SRB
BiH +387 65 624 726

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.