Tuesday, March 3, 2015

Biljna formula za čišćenje organizma


Detoks


Dejstvo: Čisti nagomilane toksine iz krvi, limfnog sistema i pod kožom. Poboljšava cirkulaciju i imuni sistem.
Sastojci: Čaparal, crvena detelina, čičak, lobelija, beli luk, imela, ljuta paprika, štavelj.
Količina: 50 ml
CENA: 690 din/ 7eu

Detoks tinktura je važna formula u procesu čišćenja organizma. Ovu formulu čine biljke koje podstiču čišćenje krvi, uklanjanje slobodnih radikala, poboljšanje cirkulacije krvi i limfnih tečnosti, i eliminaciju bakterija, virusa i gljivica.
Čaparal. Vrlo moćna biljka i zvanično najjači antioksidans u prirodi. Koristi se kod čiščenja celokupnog organizma, i za jačanje imuniteta.
Crvena detelina je ključna biljka u formulama za čišćenje krvi. Sadrži kamaričnu kiselinu koja razređuje krv, i tako obezbeđuje srcu lakši rad, a ćelijama imunog sistemai hranljivim sastojcima lakše kretanje kroz sistem.
Čičak. Koren čička deluje kao protivotrov u svim delovima organizma. Čisti krv i podstiče izlučivanje urina i znoja, deluje i protivupalno.
Lobelija je dobila ime po svom izuzetno lekovitom jedinjenju „lobelin“ koje ima široku primenu u prirodnom oporavku. Ova biljka se koristi za olakšavanje disanja i iskašljavanja, protiv astme, u smirivanju grčeva, a u većim količinama izaziva povraćanje koje može biti korisno za izbacivanje otpadnih materija iz pluća.
Beli luk. Najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja, koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.
Imela je biljka za razređivanje guste krvi. Sprečava lepljenje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka čime pomaže kretanje krvnih ćelija i olakšava rad srčanom mišiću. Koristi se kod problema sa visokim krvnim pritiskmo i kod ostalih oboljenja krvi i srca.
Ljuta paprika - ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprika jeste povećanje dotoka krvi u sve delove tela, čime se podstiče efikasnija ishrana tkiva i borba imunih ćelija. Osećaj pečenja i temperature koji ona izaziva jeste proces izlečenja u kome kapsicin poziva imune ćelije u jaču borbu protiv neprijatelja.
Štavelj je još jedna od odličnih biljaka za čišćenje organizma koja podstiče čišćenje žuči, čišti krv i eliminiše otrove putem kože i mokraće.
Način upotrebe: 60 kapi 4 do 6 puta dnevno.
Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.
Rok trajanja: Neograničeno.
Narudžbe: testintolerancije@gmail.com

No comments:

Post a Comment