Saturday, March 8, 2014

Slobodan Maslic CUVENI RECEPT PROFESORA MERMERSKOG



CUVENI RECEPT PROFESORA MERMERSKOG ZA LECENJE RAKA I GOJAZNOSTI!


Hrana za lečenje kompletnog organizma! Čisti krvne sudove, leči srce, bukvalno obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege , sav sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, insulta i leči do ozdravljenja osobe koje su preživele iste. Sredstvo protiv zapaljenja zglobova. Najbolje sredstvo PROTIV SVIH VRSTA RAKA. Reguliše telesnu težinu.
*Sastojci:
15 svežih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica svežeg belog luka
1 kg. pravog meda
400 gr proklijalog žita
400 gr sveže orahove jezgre
*PRIPREMA PROKLIJALE PSENICE:
400 gr psenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne, najbolje preko noci. Posle 10-12 casova preko ciste krpe/gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.
U tegli ostaviti iscedjenu psenicu. Posle 24 sata se dobija psenica sa klicama (duzine 1-2 mm.).
*PRIPREMA LEKOVITE HRANE:
Samleti zajedno proklijalu psenicu, orahe i ociscene glavice belog luka. Samleti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmesati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mesati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duze mesati sa drvenom varjacom-kuhacom, pa sipati u tegle koje treba cuvati u frizideru. Posle 3 dana smesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…
*DOZIRANJE
Ova hrana se uzima 30 min. pre dorucka, pre rucka, pre vecere i pre spavanja.
Za lecenje raka – uzima se na svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug zivot; cuva svezinu tela, mladost i energiju, zato sto sadrzi sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljehidrate i biljne masnoce. Poboljsava rad svih unutrasnjih organa i zlezda; – koje odrzava telo zdavo.



p.s.ovo mogu koristiti i zdravi ljudi, bez ikakvih nus pojava. Recept nije tesko napraviti i svi sastojci su nam lako dostupni, a nije ni skupo..Pitaju me mnogi koliko uzimati smese. Nisam nasla koliko se uzima ui u kom slucaju, ali posto je to kao hrana, verovatno mozete uzeti kasiku, dve, tri, kao i djumbir sa medom. Sve je domace, zdravo i ne moze da skodi.. :D Srecno vam bilo i neka vam je svima na zdravlje i veselje.. :D

Evo naknadno sam pronasla uputstvo, ali verujte mi da necete pogresiti i ako uzmete neku kasiku vise te smese, jer to je samo zdrava hrana koja stiti, leci i cuva nas organizam..

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
1-2 kasike 3O min. pre dorucka, pre rucka, pre vecere i pre spavanja.

Za lecenje raka – uzima se na svaka 2 sata 1-2 kasike. (Ne pise nista u vezi jela, da li je to jelo, ili se jede nesto drugo posle uzimanja te smese.. To je u slucaju onih koji se lece od raka.. )

Ma uzmite slobodno bez obzira na jelo, ako slucajno niste na nekoj terapiji kao sto je Gersonova..jer se u Gersonovoj terapiji piju samo cajevi i bistri sokovi od izabranog povrca.. Ta gore smesa je i sami primecujete sastavljena od jestivih namirnica, tako da vam ne moze naskoditi. Nije to neka hemija pa da pazite da li da uzmete kap, vise ili manje.. :P

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.