Saturday, January 22, 2011

Slobodan Maslic Čišćenje od PARAZITA

Recept za totalno čišćenje organizma od svih parazita:

U poveću staklenu teglu od 2-3 kg (staklo tegle ne sme biti u boji već prozirno) naseku se na četvrt mladi orasi, koji su krajem maja i početkom juna još uvek meki i beličasti u svom središtu. Tegla sa tako nasečenim orasima se napuni do 2/3 svoje zapremine. Za tu količinu oraha u tegli od 3 kg stavlja se 250 grama žutog šećera (ili od šećerne trske - nikako beli rafinisani šećer) ili 300 grama meda (naravno, bolje je sipati med). To se sve poklopi i ostavi da stoji 5-7 dana na suncu i za to vreme šećer ili med izvlače vlažni sadržaj iz mladih oraha i boje se u zeleno. Oko sedmog dana se u teglu doda rakija prepečenica (preko 21 grada, zbog toga što slabije rakije u sebi skoro uvek sadrže dosta metil-alkohola koji je otrovan) i tegla se napuni do vrha. Doda se još naseckane zelene grane pelina i 10 grama karanfilića.


Tegla sa sadržajem se ostavi još oko 30 dana na sunčanom mestu, dok se ne izgubi sva zelena boja sadržaja i dok ne dobije boju tamnog karamela. Tada se procedi kroz cedilo i gazu i sipa u flaše. Ukoliko je preslatko ili prejako može se razrediti dodavanjem prepečenice i podesiti sopstvenom ukusu.


U slučaju teže bolesti ne treba čekati da prođe 30 dana, nego piti već posle sedmog dana po jednu malu čašicu ili veću kašiku pre jela, dok još ima zelenu boju. Tada je smesa jača u delotvornija na parazite. Ne sme se preterivati sa većim količinama.


Treba biti spreman na reakciju organizma u vidu temperature, dijareje, lučenja gnoja i drugih vidova izbacivanja uništenih patogena u većim količinama. To bi trebalo da traje nekoliko dana.

Dr H.Clark dokazala je da su paraziti "okidači" mnogih malignih i hroničnih bolesti!

4 comments:

  1. http://www.prirodom-do-zdravlja.net/tekst/antiparazitniprogram.html

    ReplyDelete
  2. Deluje lekovito, ali koliko dana treba piti da bi bilo delotvorno? Hvala za recepat

    ReplyDelete
  3. kako mogu te preparate nabaviti u ovo doba godine

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.