Monday, December 20, 2010

Vježba opraštanja


СТУДИО ЗДРАВЉА
АКАДЕМИЈА ЛИЧНОГ ДОСТИГНУЋА
ШАМАЦ
ТЕЛ. 065 624 726


ВЈЕЖБА ОПРАШТАЊА


Старе љутње , страхови, огорченост, мржња су терет који нас успорава у развоју, црпи нашу виталност, оштећује нашу душу и изазива болести на физичком нивоу.
Након вјежбе осјетићете мир и раст енергије, а самим тиме осјећаће те се јако позитивни. Опраштањем постајемо слободни. Свако вече је корисно да пред спавање опраштате уз молитве Богу /ко се моли, молитва Оптинских стараца је добар и ујутро/ .

Вјежба:

Може да траје 30 па и до 60 минута. Будите сами у соби, гдје вас неће узнемиравати. Вјерници могу да упале свијећу, као пламен љубави и да се помоле прије свега.
Узмите листове папира, можда вам затреба неколико листова, и напишите име сваког бића , живог или преминулог, животиња , ствари које вас је уплашило, увриједило, понизило, наљутило.Убаците и своје име и име ваших родитеља, браће, сестара, дјеце.... Појавиће вам се имена људи и од прије много година , које сте и заборавили. Имаћете неколико страница на папиру имена.
Веома је важно да прођете сва имена са тод списка, за тај дан. Након тога списак спалите, јер ватра прочишћава , а тиме и ослобађа вас и вашу душу и тијело.

Замислите ту особу, предмет, ситуацију са списка редом једну по једну и реците јој:

Опраштам ти и ослобађам те. Опраштам ти потпуно. Праштам ти у потпуности. Ја сам слободан-а сада. Ти си слободан-а. Молим Бога да ми опрости и за све оне које сам ја навео-ла на гријех непријатељства и опрости мени и њима. Сјети се Господе да смо сви ми људи и да као људи гријешимо према Теби и једни према другима; но Ти Боже наш, као Творац и Отац наш милостиво нам опрости и помилуј нас. Амин

Ово прочитајте за свако име. Молитву можете себи да прилагодите, нешто додате или избаците по својме нахођењу.

kliknite na blogove:
http://www.prirodnamedicina-slobodanmaslic.blogspot.com/
htpp://kursevi-slobodanmaslic.blogspot.com
http://mms-mineral.blogspot.com
www.akupunkturamaslic.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=eDK8uGfC8qY
http://geocities.com/bokili66/acupunctura_maslic.html
www.face-pic.com/boban202
www.slobodanmaslic.blogspot.com

Želimo vam svaki blagoslov za ozdravljenje!
dr Slobodan Maslić, ljekar prirodne medicine i akupunkture ,

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.